TARSUS TSO SİGORTA HAFTASINI KUTLADI

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Sigorta Meslek Komitesi, bu yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında 'Deprem ve Doğal Afetlere Hazırlıkta Sigorta Sektörünün Önemi' temasıyla kutlanacak olan Sigorta Haftası kapsamında ziyaretler gerçekleştirdi

Gündem Yayın: 26 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 26.09.2023 16:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
145 okunma
Takip EtGoogle News

TARSUS TSO SİGORTA HAFTASINI KUTLADI

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Sigorta Meslek Komitesi, 12’ncisi başlayan ve bu yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında 'Deprem ve Doğal Afetlere Hazırlıkta Sigorta Sektörünün Önemi' temasıyla kutlanacak olan Sigorta Haftası kapsamında ziyaretler gerçekleştirdi.

Komite Başkanı Tahsin Eker başkanlığında Komite Üyeleri Salih Özçelikçi, Osman İnandıoğlu, Arzu Yıldız, Umut Gülbahar, Vahit Geleş ve Meryem Küçükkapdan eşliğinde ilk olarak Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı’yı ziyaret ederek, sigorta sektöründeki güncel gelişmeler ve sektörün önemine dikkat çekti.

Tarsus TSO Sigorta Meslek Komitesi daha sonra Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Kaya, Tarsus İlçe Emniyet Müdürü İhsan Yalçınkaya, Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Güler’i ziyaret etti. Sigorta Meslek Komitesi üyeleri ayrıca MEDYAD Başkanı Okan Çalışkan, Tarsus Ekspres Gazetesi Kurucusu Mustafa Erdoğan ve Yazı İşleri Müdürü Ahmet Can Erdoğan, Yeni Doğuş Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Emre Geçim, Yenises Gazetesi İmtiyaz sahibi Cem Homurlu ve Genel Yayın Koordinatörü Şahin Turgut ile Akdeniz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hakan Bulut’u ziyaret ederek sigorta sektöründeki gelişmeler ve sorunları değerlendirdi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.