GÖREVE GELDİĞİNDEN BU YANA BİNLERCE VATANDAŞA DERMAN OLDU

BAŞKAN BOZDOĞAN, VATANDAŞLARIN SAĞLIK SORUNLARINI DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

Sağlık Yayın: 26 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 26.09.2023 20:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
158 okunma
Takip EtGoogle News

GÖREVE GELDİĞİNDEN BU YANA BİNLERCE VATANDAŞA DERMAN OLDU

BAŞKAN BOZDOĞAN, VATANDAŞLARIN SAĞLIK SORUNLARINI DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

Şehrin kalkınmasına ve halkın sorunların çözülmesine yönelik çalışmalara imza atan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, halkı ile iç içe olarak boş zamanlarını ve mesaisinden artan zamanını vatandaşların dertlerine derman olmaya ayırıyor. Göreve geldiği günden bu yana belediye başkanlığı görevinin yanı sıra hasta vatandaşların muayenelerini gerçekleştiren Başkan Bozdoğan, binlerce vatandaşla bir araya gelerek sağlık kontrollerini yaptı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, her hafta içi öğle vaktini ve hafta sonu Pazar gününü Tarsuslu vatandaşların sağlık sorunlarını dinlemeye ayırıyor. Halk sağlığı ve toplum yararına önemli çalışmalar yapan Başkan Bozdoğan, yoğun talebin olduğu sağlık alanında mesaiden artan zamanında vatandaşların sağlık sorunlarına yönlendirme gerçekleştiriyor.

“YARDIM ELİ UZATMADIĞIMIZ HİÇBİR İNSANIMIZ KALMAYANA KADAR ÇABALAYACAĞIZ”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “Her gün özveriyle çalışarak halkımın sağlık sorunlarına önem veriyorum. Gerçeği duymak için kulak, ihtiyaçları görmek için göz olacağız. Yardım eli uzatmadığımız hiçbir insanımız kalmayana kadar çabalayacak, hizmetimizi 24 saat sürdüreceğiz. Bu yüzden öğle arası vaktimi ve hafta sonumu vatandaşlarımızın sağlık sorunlarını dinlemeye ayırıyorum.” dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.