MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL MERKEZ YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

MHP MİLLETVEKİLİ VE MYK ÜYESİ UYSAL: TÜRK VE TÜRKİYE YÜZYILINA YAKIŞIR BAŞARILAR ELDE EDECEĞİZ

Gündem Yayın: 18 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2024 07:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
95 okunma
Takip EtGoogle News

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL MERKEZ YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

MHP MİLLETVEKİLİ VE MYK ÜYESİ UYSAL: TÜRK VE TÜRKİYE YÜZYILINA YAKIŞIR BAŞARILAR ELDE EDECEĞİZ

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen 14. Olağan Büyük Kurultayı’nda Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli delegelerin oylarının tamamını alarak 11’inci kez Genel Başkanlığa seçilirken, partinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyeleri ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) Üyeleri belli oldu. 28.Dönem Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal yeni yönetimde Merkez Yönetim Kurulu Asil Üyeliği’ne seçildi. Milletvekili ve MYK Üyesi Uysal “14. Olağan Büyük Kurultayımız, partimizin 55 yıllık mazisine yakışır şekilde tamamlandı. Genel Başkanımızın takdirleri ve değerli delegelerimizin teveccühleriyle Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiş bulunmaktayım. Bilge Liderimizin emrinde olup, Türk ve Türkiye Yüzyılına yakışır başarılar elde etmek için var gücümle çalışacağım.” açıklamasında bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı’nda, 1295 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden genel başkanlığa seçildi. Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kurultayda, partinin kayıtlı üst kurul delegeleri, kurulan 15 sandıkta genel başkanlık seçimi için oy kullandı. Kurultay’da tek aday gösterilen Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, 11’inci kez genel başkan seçilmiş oldu. Genel Başkanlık seçiminin ardından 75 üyeden oluşan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve 9 üyeden oluşan Merkez Disiplin Kurulu (MDK) da belirlendi. Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal da Merkez Yönetim Kurulu Asil Üyeliği’ne seçildi.

Kurultayın ardından açıklamalarda bulunan MHP Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Uysal “55 yıllık kutlu davamız, partimiz Milliyetçi Hareket Partisi’nin 14. Olağan Büyük Kurultayı’nı yoğun katılım ve coşkuyla tamamlamış bulunuyoruz. 11’inci kez şerefli partimizin Genel Başkanı seçilen, yol göstericimiz Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendiyi yürekten kutluyorum. Ondan alacağımız çok ders, beraber yürüyeceğimiz çok yol var. Sayın Genel Başkanımızın takdirleri ve delegelerimizin teveccühleri doğrultusunda şahsıma Merkez Yönetim Kurulu Asil Üyeliği görevi tebliğ edildi. Artık sorumluluğumuz eskisinden de çok. Türk Milliyetçileri olarak demokrasiye olan bağlılığımız açık ve nettir. Biz; vatanımız ve milletimiz için hiçbir şahsi hesap yapmadan, ben merkezli düşünmeden gerekirse canımızı bile seve seve veririz. Türk ve Türkiye yüzyılının ilk kurultayını gerçekleştiren parti olmanın da haklı gururunu yaşadığımızın bilinmesini isterim. Doğru, dürüst, ilkeli ve mazimize yakışan bir siyaset izlemeyi sürdüreceğiz. Davamıza yüreğini, ömrünü adayan her ülküdaşımıza minnettarız. MHP olarak; vatanımız, bayrağımız, ülkümüz için varız, var olacağız. Biz büyük Türk Milletiyiz. MHP ve Cumhur İttifakı olarak ülkemizi her türlü tehlikeye karşı korumak da boynumuzun borcu ve geleceğimize olan sorumluluğumuzdur. Ayrıca, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin sergilediği birliktelik; 85 milyon ferdimizin her birine örnek olmalı aynı inanç yüreklerde taşınmalıdır. 14. Olağan Büyük Kurultayımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Var olsun Türk Milleti, var olsun Türkiye sevdalıları. Ne Mutlu Türküm Diyene.” şeklinde konuştu. 

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.