MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL, HAL ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, Mersin Toptancı Sebze Meyve Hal Kompleksi içerisinde bulunan Yeni Hal Camisi’nde sabah namazı kıldı, ardından hal esnafı ve vatandaşlarla kahvaltıda buluştu

Gündem Yayın: 30 Eylül 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 30.09.2023 00:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
318 okunma
Takip EtGoogle News

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL, HAL ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, Mersin Toptancı Sebze Meyve Hal Kompleksi içerisinde bulunan Yeni Hal Camisi’nde sabah namazı kıldı, ardından hal esnafı ve vatandaşlarla kahvaltıda buluştu.

Milletvekili Uysal “Dinimizin en güzel yanı bir olmayı ve ekmeği bölüşmeyi buyurmasıdır.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, vatandaşlar bir araya gelip istek ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Mersin Toptancı Sebze Meyve Hal Kompleksi içerisinde bulunan Yeni Hal Camisi’nde sabah namazı eda eden Uysal, ardından da esnaf ve vatandaşlarla kahvaltı yaptı. Düzenlenen kahvaltı programına Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal’ın yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız ve Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Emre Celal Gül ve yöneticiler de katılım sağladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal kahvaltı esnasında yaptığı konuşmasında “İçerisinde bulunduğumuz hafta Mevlid-i Nebi haftası, Peygamber Efendimizin (s.a.v) dünyayı şereflendirdiği hafta. Bu vesileyle de bizde sabah namazımızı sizinle kılalım istedik. Ayrıca bugün siz kıymetli hemşehrilerimle kahvaltıda buluştuk. Meclis açılmadan önce yanınıza gelmek, sizi dinlemek ve hayır dualarınızı almak istedim. Hal esnafımızı önemsiyorum. Sabahın karanlığında gelip ekmeğinizi kazanmak için çalışıyorsunuz. Esnaflığa da uzak biri değilim, işinizin ne denli zor olduğunu biliyorum. Hepinize bereketli kazançlar dilerim.” şeklinde konuştu.

Yeni Hal Camisi’ndeki kahvaltı programının sonrasında Mersin Halciler Derneği’ni de ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal’ı Mersin Halciler Derneği Başkanı Münir Şen ve yönetimi karşıladı. “Hiçbir vekil kurumsal olarak sizin gibi herkesi dinleyip karşımızda durmadı” diyerek sözlerine başlayan Mersin Halciler Derneği Başkanı Münir Şen “Gülümseyen Mersin sloganıyla yola çıkan potansiyele sahip bir kent. Yeşil enerji oluşabilecek konuma da sahip. Meclis açılır açılmaz, Hazine ve Maliye Bakanlığı başta olmak üzere farklı birçok bakanlıkla görüşeceğiz. Sizler de bizimle Ankara’da mesai yapacaksınız.” dedi.

Sektör temsilcilerinden oluşan bir icra kurulu kuracaklarını da belirten Uysal “İcra kurulu oluşturacağız ve toplantılara Ankara’daki görüşmelere beraber katılacağız. Biz bir takımız ve doğru yolla, ortak akılla çalışırsak şampiyon oluruz. “şeklinde konuştu.

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.