MSK’NIN SÜPER LİG YOLU GALİBİYETLERLE DOLU

CARETTALAR, SÜPER LİG YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Spor Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 11:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
71 okunma
Takip EtGoogle News

MSK’NIN SÜPER LİG YOLU GALİBİYETLERLE DOLU

CARETTALAR, SÜPER LİG YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

MSK ekibinin Süper Lig yolundaki mücadelesi emin adımlarla sürüyor. Evinde Çayırova Belediyesi’ni ağırlayan Carettalar aldığı yeni galibiyetle taraftarlarını sevindirdi. Rakibini 79-67 yenen Carettalar, Süper Lig’e çıkmak için 8 karşılaşma daha gerçekleştirecek.

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nin 34. haftasında Çayırova Belediyesi’ni ağırlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (MSK) yeni galibiyetiyle taraftarlarını sevindirdi.

Edip Buran Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmada 3 periyodu da önde bitiren Carettalar, aynı başarıyı maç sonucuna da taşıdı. 18-14’le biten ilk çeyreğin ardından ilk yarıyı 41-30 önde bitiren MSK ekibi, coşkulu taraftarları sayesinde heyecanlı bir maça ev sahipliği yaptı. Üçüncü çeyreği 61-53 önde bitiren Carettalar, maç sonucunu 79-67 tamamladı.

“Süper Lig’e çıkmak tek hedefimiz”

Maçın ardından mücadeleyi değerlendiren Başantrenör Can Sevim, “Normal sezonu galibiyetle bitirdik. Normal sezonun özellikle ikinci yarısında çok iyi bir iş yaptığımızı düşünüyorum. Bir mağlubiyet dışında, ikinci yarıdaki tüm maçlarımızı kazandık. Süper Lig’e çıkmak tek hedefimiz. Şimdi geriye 8 maç kazanıp Süper Lig’e çıkmak kaldı” dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.