TARSUS TİCARET BORSASI EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Meclis Başkanı Murat Kaya Başkanlığında toplanan Borsa Meclisi, gündemin görüşülmesinin ardından ülke gündemi, genel ekonomi ve ticareti hakkında istişarede bulundular

Gündem Yayın: 26 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 26.10.2023 18:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
94 okunma
Takip EtGoogle News

TARSUS TİCARET BORSASI EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Meclis Başkanı Murat Kaya Başkanlığında toplanan Borsa Meclisi, gündemin görüşülmesinin ardından ülke gündemi, genel ekonomi ve ticareti hakkında istişarede bulundular.

Meclis Başkanı Murat Kaya bundan 100 yıl önce emanet edilen Cumhuriyetin ilanını kutladığı Meclis Konuşmasında ayrıca, Filistin’i kan ve gözyaşına boğan İsrail’i de şiddetle kınadığını sözlerine ekledi.

Borsa, Ekim Ayı Meclis toplantısında; yapılması planlanan projeler gündem maddelerinde ele alınarak değerlendirildi.

Tarıma dayalı üretim ve gıda enflasyonunun dünya genelinde birçok ülkeyi yakından ilgilendirdiğini belirten Meclis Başkanı Murat Kaya, “Bugün Borsamızın geldiği nokta, herkes tarafından takdirle karşılanıyor. Bur da bir daha bize güvenen üyelerimize, meclis üyelerimize, yönetim kurulu üyelerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.

Kıymetli Meclisim,

Bundan 100 yıl önce bize emanet edilen Cumhuriyetimizin ilanını kutlayacağız.

Bir milletin iradesine duyulan saygı, en büyük erdemdir. Milletimizin ortak iradesiyle ve imanla hep beraber, el ele gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin son noktası olan Cumhuriyet, bugün bizlere her zamankinden daha fazla güç ve azim vermektedir.

Türkiye Cumhuriyeti bu topraklarda kader birliği yapmış milyonların en güzel ortaklığıdır. Ülkesine, milletine ve geleceğine inanan tüm vatandaşlarımızın eşitlik ve özgürlük temeli üzerine kurulmuş en kıymetli varlığımız, gelecek nesillere en değerli emanetimiz, Cumhuriyet’tir.

Cumhuriyetin 100. yılında görev alan Borsamızı yüzyılına taşıyacak meclisim ve yönetimim olarak üyelerimizin faaliyet gösterdiği sektörlerin mevcut sorunlarının çözülmesi için çalışmalar yapmaya, ulusal ve uluslararası alanda rekabet güçlerinin artırılması için sektörel stratejiler geliştirmeye devam edeceğiz

Milletimizin ortak iradesiyle ve imanla hep beraber, el ele gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin son noktası olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yıldönümüne de kutluyorum “ şeklinde konuştu.

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Kaya, İsrail’in, Gazze’ye yönelik saldırısı sonrasında Filistin’de binlerce çocuk ve masum sivili öldürerek insanlık suçu işlediği, Filistin’i kan ve gözyaşına boğan İsrail’i şiddetle kınadığını sözlerine ekledi

 

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.