BAŞKAN BOZDOĞAN MUHTARLARLA BULUŞTU: “TARSUSA HİZMET ETMEK İÇİN EL BİRLİĞİYLE ÇALIŞIYORUZ”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Tarsus’ta bulunan 180 mahallenin muhtarı ile bir araya geldi

Gündem Yayın: 19 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 19.10.2023 20:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
113 okunma
Takip EtGoogle News

BAŞKAN BOZDOĞAN MUHTARLARLA BULUŞTU: “TARSUSA HİZMET ETMEK İÇİN EL BİRLİĞİYLE ÇALIŞIYORUZ”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Tarsus’ta bulunan 180 mahallenin muhtarı ile bir araya geldi. Demokrasinin temel taşı muhtarların gününü kutlayan Başkan Bozdoğan, “Sizlerle birlikte olmaktan ötürü çok mutluyum. Bugüne kadar bizlere, mahallelerinizdeki problemleri yansıtarak bunların giderilmesi için büyük çaba gösterdiniz. Bugün tüm muhtar arkadaşlarımızın ve yeni seçimde muhtar adayı olan arkadaşlarımızın Muhtarlar Günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Tarsus Belediyesi tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlar için program düzenlendi. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan programda 180 kırsal ve merkez mahalle muhtarı ile bir araya geldi. Düzenlenen programa Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, ilçe protokolü, belediye bürokratları, siyasi partilerin ilçe temsilcileri, il ve ilçede görev yapan muhtarlar, Tarsus Çamlıyayla Muhtarlar Derneği ve Türkiye Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanları katılım sağladı. Başkan Bozdoğan “Tarsus için muhtarlarımızla hep birlikte çalışacak, şehrimize hep birlikte sahip çıkacağız.” mesajını verdi.

Türkiye Muhtarlar Derneği, Tarsus Şube Başkanı Turgay Benli, Tarsus Çamlıyayla Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Naci Güllü de programda söz alarak Tarsus için çalıştıklarını belirterek Tarsus Belediyesi’nin kendileri için düzenledikleri Çanakkale Gezisi için teşekkürlerini ilettiler.

“MUHTARLARIMIZ BİRBİRİYLE İRTİBATLI, İYİ ÇALIŞMALARI ORTAYA KOYMAKTADIR”

Başkan Bozdoğan muhtarların Tarsus’a hizmet etmek için el birliğiyle çalıştıklarına değinerek, “Tarsus'un mahallelerde hizmetin görünen yüzü olan muhtarlarımız sizlerle buluştuğumdan dolayı çok mutluyum. Yüz seksen tane mahallemiz var. Ankara'da devlet babaysa yerel yönetimlerde ana görevini görmeli ve birbiriyle irtibatlı, iyi çalışmaları ortaya koymaktadırlar. Sizler bugüne kadar bizlere, mahallelerinizdeki sorunları, problemleri yansıtarak bunların giderilmesi için çaba gösterdiniz. Ama bir gerçek var ki 400 bin nüfusa ulaşan bir kentin de bir il olma hakkı elbette var. Ve bu sesleri de en gür bir şekilde ortaya koyması gerekenler de sizlersiniz.” İfadelerini kullandı

“SİZLERLE ÇALIŞMAKTAN, SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM”

Sözlerine devam eden Başkan Bozdoğan, “ 2014’de başlayan 113 milyon liralık bütçe 2019’da 240 milyona ve şimdi de 3 milyar 96 milyona çıktı. Bunlarda elbette ki çalışanların, emek veren arkadaşlarımın idarede bulunan arkadaşlarımın çok büyük katkıları var. Sizlerle çalışmaktan, sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Bugün tüm muhtar arkadaşlarımızın ve yeni seçimde muhtar adayı olan arkadaşlarımızın Muhtarlar Günü kutlu olsun” diyerek sözlerini sonlandırdı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.