TARSUS TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu olağan toplantısını Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke başkanlığında gerçekleştirdi

Gündem Yayın: 05 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 05.10.2023 13:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
80 okunma
Takip EtGoogle News

TARSUS TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu olağan toplantısını Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke başkanlığında gerçekleştirdi.

Tarım ve Hayvancılık sektörünün ülke ve özellikle bölge açısından hayati önem taşıdığına dikkat çekilen toplantıda, borsa üyelerinin faaliyet gösterdikleri sektörlere göre daha iyi şartlarda ve kalitede hizmet verebilmeleri için yapılacaklar istişare edildi.

Sektörlere yönelik borsa ihtisas komisyonlarının faaliyetlerinin arttırılması yönünde yapılan çalışmaları anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke , “Üyelerimizin sektörlerine yönelik sorunlarının daha hızlı tespit edilmesi, üyelerimizden gelen taleplerin değerlendirilip sonuçlandırılması açısından İhtisas komisyonlarımızın faaliyetlerinin artırılmasına yönelik yapacağımız çalışmayı Eylül ayı meclis toplantısında meclis üyelerimizle paylaştık. Sektörü  ne olursa olsun üyelerimiz ve üyelerimize sunulan hizmet kalitesinin arttırılması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Sektörün sorunlarının ve çözüm önerilerinin dile getirileceği komisyon toplantıları ile daha hızlı çözüme ulaşacağız. “ dedi.

Tarsus Kaymakamlığı’nın, Cumhuriyet Bayramının 100. Yılı Kutlama Programı Hazırlık Toplantısına katılan Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Bayram ise; toplantıda görüşülen konular hakkında bilgilendirme yaparak, “Cumhuriyet Bayramının 100. Yılı Kutlama Programı 3 gün sürecek. Programa kadar oluşturulacak komisyon marifetiyle 3 günlük kutlama programında yapılacaklar belirlenecek.” Dedi.

Toplantıda, Turunçgil bahçelerinde biyolojik ve biyoteknik mücadele kapsamında Tarsus İlçe Tarım Müdürlüğünün, Adana Biyolojik Mücadele Araştırma Enstitüsü ile birlikte 11 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 10:30 da Tarsus Ticaret Borsasında düzenleyeceği toplantı da istişare edildi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.