‘FİNAL FOUR’ HEYECANI MERSİN’DE BAŞLADI

BAŞKAN SEÇER, ‘FİNAL FOUR’ HEYECANINA TRİBÜNDEN ORTAK OLDU FİNAL FOUR’DA ADINI FİNALE YAZDIRAN İSİM FB ALAGÖZ HOLDİNG OLDU

Spor Yayın: 14 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 14.04.2024 11:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
37 okunma
Takip EtGoogle News

‘FİNAL FOUR’ HEYECANI MERSİN’DE BAŞLADI

BAŞKAN SEÇER, ‘FİNAL FOUR’ HEYECANINA TRİBÜNDEN ORTAK OLDU

FİNAL FOUR’DA ADINI FİNALE YAZDIRAN İSİM FB ALAGÖZ HOLDİNG OLDU

FIBA Kadınlar EuroLeague Final Four tüm heyecanıyla başladı. Final Four heyecanına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de sporseverler ile birlikte tribünden ortak oldu.

Mersin’in ev sahipliği yaptığı FIBA Kadınlar EuroLeague Final Four’un yarı final maçında Çukurova Basketbol Kulübü Mersin ve Fenerbahçe Alagöz Holding ile mücadele etti. Karşılamayı, Fenerbahçe Alagöz Holding 89-80 skor üstünlükle kazandı.

FIBA Kadınlar EuroLeague Final Four (Dörtlü Final) organizasyonu Mersin’de tüm heyecanıyla başladı. Mersin’in ev sahipliği yaptığı FIBA Kadınlar EuroLeague Final Four’un yarı final maçında Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin ve Fenerbahçe Alagöz Holding ile mücadele etti.

12-14 Nisan tarihlerinde Mersin’de düzenlenen Dörtlü Final’de ev sahibi ÇBK Mersin ile Fenerbahçe Alagöz Holding arasındaki karşılamayı; Fenerbahçe Alagöz Holding 89-80 skor üstünlükle kazandı.

Başkan Seçer, mücadeleyi tribünden takip etti

Final Four heyecanına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de sporseverler ile birlikte tribünden ortak oldu.

Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Başkan Seçer’in yanı sıra; Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, FIBA Genel Sekreteri Kamil Novak, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Hüseyin Beşok, TBF Başkan Vekili Ömer Onan, TBF Genel Sekreteri Serhan Antalyalı ile ÇBK Başkanı Serdar Çevirgen, kent protokolü, Meclis üyeleri ve çok sayıda sporsever izledi.

Final Four’da adını finale yazdıran isim FB Alagöz Holding oldu

Kıyasıya süren mücadelede ilk yarıyı Fenerbahçe Alagöz Holding 48, ÇBK Mersin de 42 skorla tamamladı. Kıran kırana geçen mücadelenin ikinci yarısında ise Fenerbahçe Alagöz Holding, ÇBK Mersin’i 89-80 skor üstünlükle yendi ve finale adını yazdıran takım oldu.

FIBA Kadınlar Euroleague Final Four (Dörtlü Final), 12 Nisan’da saat 16.00’da oynanan yarı final maçında, Fransa’nın Villeneuve d’Ascq LM takımı, Çekya temsilcisi ZVVZ USK Prag’ı 84-78 mağlup ederek finale yükselmişti.

Turnuvanın aynı gün oynanan ikinci maçında saat 19.00’da Çukurova Basketbol (ÇBK) Mersin ile Fenerbahçe Alagöz Holding karşı karşıya geldi ve kazanan FB Alagöz Holding oldu.

Üçüncülük ve kupanın sahibini bulacağı final maçı ise 14 Nisan Pazar günü yapılacak.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.