BAŞKAN SEÇER, ‘YEREL YÖNETİMLER ÇALIŞTAYI’NIN SON GÜNÜNDE SEÇİM BAŞARISININ FORMÜLÜNÜ ANLATTI

Çalıştay’ın son gününde bir sunum yaparak, CHP’li belediye başkanlarına deneyimlerini aktaran Seçer, rekor oyla yeniden seçilme başarısının formülünü paylaştı

Gündem Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 11:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
85 okunma
Takip EtGoogle News

BAŞKAN SEÇER, ‘YEREL YÖNETİMLER ÇALIŞTAYI’NIN SON GÜNÜNDE SEÇİM BAŞARISININ FORMÜLÜNÜ ANLATTI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP tarafından Ankara’da düzenlenen ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın ikinci gününe de katılım sağladı.

 Çalıştay’ın son gününde bir sunum yaparak, CHP’li belediye başkanlarına deneyimlerini aktaran Seçer, rekor oyla yeniden seçilme başarısının formülünü paylaştı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Ankara’da düzenlenen ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın ikinci gününe de katılım sağladı. Çalıştay’ın son gününde bir sunum yaparak, CHP’li belediye başkanlarına deneyimlerini aktaran Başkan Seçer, rekor oyla yeniden seçilme başarısının formülünü paylaştı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında Ankara’da toplanan ve 2 gün süren Çalıştay’da; 31 Mart yerel seçimlerinde seçilen il, ilçe belediye başkanları ile CHP il başkanları yer aldı.

Çalıştay’ın son gününde bir sunum yaparak Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na rekor bir oyla yeniden seçilmesinin başarısını anlatan Başkan Seçer, deneyimlerini aktardı.

Çalıştay’ın son gününde Başkan Seçer’in yanı sıra; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da sunum yaptı.

Çalıştay, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke’nin de konuşmasının ardından, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kapanış konuşması ile sona erdi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.