TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ

Tarsus Belediyesi'nin Siptilli Çarşısı'nda bulunan Gastronomi Merkezi, kentin dört bir yanından gelen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor

Gündem Yayın: 26 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.04.2024 19:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
65 okunma
Takip EtGoogle News

TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ

Tarsus Belediyesi'nin Siptilli Çarşısı'nda bulunan Gastronomi Merkezi, kentin dört bir yanından gelen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Tarsus'un geleneksel lezzetlerini Türkiye çapında tanıtarak şehre yeni bir simge kazandırma yolunda önemli bir rol oynayan merkez, yoğun ilgi görüyor.

Tarsus Gastronomi Merkezi, şehrin geleneksel lezzetlerini Türkiye'nin dört bir yanına taşıyarak, şehre yeni bir simge haline gelmeye devam ediyor. Sunduğu iyi, temiz ve adil gıda prensipleriyle Türk gıda kodeksine uygun üretim yapabilme imkanı sunmanın yanı sıra, satın almadan pazarlamaya kadar kendi değerlerini markalaştırma yolunda eğitimler de sağlıyor. Ayrıca, ürünlerini tescil ettirme olanağı da sunan merkez, yoğun ilgi görüyor.

KENTİN DÖRT BİR YANINDAN MİSAFİRLERİNİ AĞIRLIYOR

Mersin Kent Konseyi Turizm ve Kültür Sanat Çalışma Grubu ile birlikte düzenlenen Tarihi Mekan Sohbetleri ‘Şehrimizi Tanıyoruz Projesi’ kapsamında yapılan gastronomi ve kültür gezisinde, Gastronomi Merkezi'ni ziyaret eden misafirler, şehrin bu önemli merkezini yakından tanıma fırsatı buldular. Ziyarette Mersin Kent Konseyi Başkanı Ayferi Tuğcu ve beraberindeki yürütme kurulu üyeleri de yer aldı.

Tarsus Gastronomi Merkezi, Tarsus'un geleneksel lezzetlerini Türkiye çapında tanıtmada önemli bir rol oynamaya devam ediyor.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.