YENİŞEHİRLİ KADINLAR YARATICILIKLARINI SERAMİKLE BULUŞTURUYOR

Mersin Yenişehir Belediyesinin sanat ve el becerilerini geliştirmek isteyen kadınlar için düzenlediği seramik kursları devam ediyor

Sanat Yayın: 16 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 16.01.2024 06:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
73 okunma
Takip EtGoogle News

YENİŞEHİRLİ KADINLAR YARATICILIKLARINI SERAMİKLE BULUŞTURUYOR

Mersin Yenişehir Belediyesinin sanat ve el becerilerini geliştirmek isteyen kadınlar için düzenlediği seramik kursları devam ediyor. Yenişehir Belediyesi Akademide verilen kurslar kadınlara yaratıcı bir deneyim ve eğitim imkanı sunuyor.

Daha önce yüzlerce kadına “Çay saatinde tenis öğrenmeye ne dersiniz” sloganıyla ücretsiz tenis kursu veren Yenişehir Belediyesi, seramik kursuyla da kadınları sanatla buluştururken, sosyalleşmelerine de olanak sağlıyor. Mersin Yenişehir Belediyesi ve Mersin Yenişehir Halk Eğitimi Merkezi iş birliğiyle düzenlenen seramik kursuna, yeni beceriler kazanmak isteyen kadınlar yoğun ilgi gösteriyor. Profesyonel seramik sanatçıları tarafından verilen derslerde, kadınlar kilden şekiller oluşturmanın temel tekniklerini öğreniyor. Seramik kurslarında edindikleri deneyimle kişisel gelişimlerini artıran Yenişehirli kadınlar, renkli anılar ve el emeğiyle ortaya çıkan eserlerle yaratıcılıkları seramikle buluşturuyor.

Yenişehirli kadınlar, hafta içi her gün 09.00 ile 14.30 saatleri arasında Yenişehir Belediyesi Akademide bir araya gelerek seramik eğitimi alırken, çocukları da yine aynı binada bulunan ve Yenişehir Belediyesi tarafından verilen drama kurslarından faydalanabiliyor. Kurslar nedeniyle memnuniyetlerini dile getiren kadınlar, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.