BAŞKAN SEÇER, ‘GAZİLER GÜNÜ’ TÖRENLERİNE KATILDI

BAŞKAN SEÇER VE EŞİ MERAL SEÇER ÖĞLE YEMEĞİNDE GAZİLERLE BULUŞTU

Gündem Yayın: 21 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 21.09.2023 21:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
147 okunma
Takip EtGoogle News

BAŞKAN SEÇER, ‘GAZİLER GÜNÜ’ TÖRENLERİNE KATILDI

BAŞKAN SEÇER VE EŞİ MERAL SEÇER ÖĞLE YEMEĞİNDE GAZİLERLE BULUŞTU

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ‘19 Eylül Gaziler Günü’ dolayısıyla Mersin Valiliği tarafından düzenlenen törenlere katıldı. Seçer kent protokolü ile birlikte, Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk sunma töreninin ardından dernek ziyaretleri yaptı ve son olarak da öğle yemeğinde gazilerle buluştu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ‘19 Eylül Gaziler Günü’ dolayısıyla Mersin Valiliği tarafından düzenlenen törenlere katıldı. Başkan Seçer kent protokolü ile birlikte, Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk sunma töreninin ardından dernek ziyaretleri yaptı ve son olarak da öğle yemeğinde gazilerle buluştu.

Törenler Cumhuriyet Meydanı’ndan başladı

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ile Talat Dinçer Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin Milletvekili Havva Sibel Söylemez, İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, kent protokolü, gaziler, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mersin Valiliği, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şubesi tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şubesi Başkan Yardımcısı Kemal Gülbeyaz tarafından günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapıldı. Tören, bir öğrencinin şiir okuması ile sona erdi.

Gaziler Günü’nde dernekler ziyaret edildi

Protokol üyeleri daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Mersin Şubesi’ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Fatih Tuncer ve dernek üyeleri ile bir araya geldiler. Kent protokolü daha sonrasında ise Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şube Başkanlığı ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Mersin İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek; Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şube Başkanı Kemal Cındız ve üyeler, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Mersin İl Başkanı Halil Kur ve üyeler ile bir araya gelerek, burada düzenlenen törende gazilerle buluştular.

Kent protokolü öğle yemeğinde gazilerle buluştu

Program, Mersin Valiliği tarafından Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen yemekle devam etti. Yemeğe; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Murat Fırat eşi Nuran Fırat, CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ve Talat Dinçer, AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, kent protokolü, gaziler ve aileleri ile şehit aileleri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan yemekte, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan bir konuşma yaptı. Yemeğin ardından Mersin İl Müftüsü Aydın Yığman tarafından okunan dua ile yemek programı sona erdi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.