BAŞKAN SEÇER, ‘ŞAKİRPAŞA ALT GEÇİDİ’NİN AÇILIŞINA KATILDI

“MERSİN VE ADANA KARDEŞ ŞEHİRLER” , “AYRIM YAPMADAN HERKESE HİZMET EDİYORUZ”

Gündem Yayın: 03 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 03.11.2023 13:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
137 okunma
Takip EtGoogle News

BAŞKAN SEÇER, ‘ŞAKİRPAŞA ALT GEÇİDİ’NİN AÇILIŞINA KATILDI

“MERSİN VE ADANA KARDEŞ ŞEHİRLER”

“AYRIM YAPMADAN HERKESE HİZMET EDİYORUZ”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ‘Şakirpaşa Alt Geçidi’nin açılışına katıldı.

Açılışta konuşan Seçer, Mersin ve Adana’nın kardeş şehir olduğuna vurgu yaparak, “Mersin'de çok sayıda Adanalı var. Bu nedenle Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak Adanalılara da hizmet etme fırsatı buluyoruz” dedi.

Mersin ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanları olarak hiçbir ayrım gözetmeden herkese eşit hizmet götürdüklerini söyleyen Seçer, “Zeydan Başkanıma Adana'ya kazandırdıklarından, bu kadar imkansızlıkları imkana dönüştürdüklerinden, gecesini gündüzüne kattığından ve döktüğü alın terinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuşarak açılışın Adanalılara hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ‘Şakirpaşa Alt Geçidi’nin açılışına katıldı.

Seçer: “Mersin ve Adana kardeş şehirler”

Şakirpaşa Konağı önünde gerçekleştirilen açılışta konuşan Başkan Vahap Seçer, Mersin ve Adana’nın kardeş şehir olduğuna vurgu yaparak, “Mersin'de çok sayıda Adanalı var. Bu nedenle Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak Adanalılara da hizmet etme fırsatı buluyoruz” dedi. Mezhep, meşrep, din, dil, ırk ve siyasi görüş fark etmezsin Türkiye’deki herkesin tek yürek ve kardeş olduğunu söyleyen Seçer, “Sadece Türkiye için değil, dünya için önemli olan Mersin ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanları olarak bu duyguyla hizmet ediyoruz. Onur ve şeref duyduğumuz, izinden gittiğimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nden seçiliyoruz ama herkese hizmet ediyoruz. Devlet karşısında herkes eşit yurttaştır, bu bilinçle hizmet ediyoruz” diye konuştu. Seçer, “Sevgili başkanıma Adana'ya kazandırdıklarından, bu kadar imkânsızlıkları imkâna dönüştürdüğünden, gecesini gündüzüne kattığından ve döktüğü alın terinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanarak açılışın Adanalılara hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Karalar: “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanım, Türkiye'nin en başarılı belediye başkanlarının önünde gelir”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, açılış törenine katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e seslenerek; “Çok değerli Mersin Büyükşehir Belediye Başkanım, sevgili kardeşim Türkiye'nin en başarılı belediye başkanlarının önünde gelir. Onunla biz de gurur duyuyoruz” dedi.

“Vahap Seçer 31 Mart 2024’te Mersin Belediye Başkanı, Zeydan Karalar da Adana’da Belediye Başkanı”

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin bütçelerini iyi kullandığından da söz eden Karalar, “Her işte Adana Büyükşehir Belediyesi ya da Mersin ya da bizim yönettiğimiz belediyelerde önceki dönemden çok daha uygun fiyatlarla iş yapıldığını göreceksiniz. Çünkü bizim müteahhitle bir anlaşmamız olmaz. Bizim tarafımız müteahhit olmaz. Bizim tarafımız halktır, sizlersiniz, sizin için çalışırız. Sizin paranızı en iyi biçimde de kullanırız” ifadelerine yer verdi. Adana’daki Cumhuriyet Bayramı coşkusunu da hatırlatan Karalar, “Bütün Türkiye'de Adana örnek gösterildi, Mersin de aynısını yaptı. Güney böyle zaten. Güney Atatürkçü’dür, Cumhuriyetçidir, laiktir, ilericidir, aydındır ve aynı zamanda hoşgörülüdür” dedi. Karalar son olarak da konuşmasını, “Vahap Seçer 31 Mart 2024’te Mersin Belediye Başkanı, Zeydan Karalar da Adana’da Belediye Başkanı olacak” diye tamamladı.

Konuşmaların ardından ‘Şakirpaşa Alt Geçidi’nin açılışı ve daha sonra da Sabahat Akkiraz konseri gerçekleştirildi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.