TARSUS KENT KONSEYİNDEN

BASIN ve KAMUOYUNUN DİKKATİNE

Gündem Yayın: 09 Mart 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.03.2023 10:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
37 okunma
Takip EtGoogle News

27.09.2022 Tarihli Tarsus Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı gündemine gelen “Tarsus Kent Konseyi Logo Değişikliği” konusunun görüşüldüğü maddede, alınan karar ile 29.12.2022 tarihinde yapılan Yürütme Kurulu Toplantısında yapılan örnek çalışmaların üyelerimize sunulduğunu, 26.01.2023 tarihli Yürütme Kurulu Toplantısında ise oylanarak yeni Tarsus Kent Konseyi Logosunun seçildiğini, sizlere göndermiş olduğumuz yazı ekinde bildirir; bundan sonra ki yapılacak tüm resmi yazışmalar ve faaliyetlerimizde bu yeni logoyu kullanacağımız bilgisini siz değerli Basın Mensubu ve Kıymetli Tarsus Kamuoyuna saygılarımızla sunarız.

                      Ayşe BUTCHER

               Tarsus Kent Konseyi Başkanı                                                                                                             

 

BİLGİ:

Tarsus Kent Konseyi Logosunu vektörel çalışmaları da dahil olmak üzere gönüllü olarak yapan Florencia Perona’ya sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Florencia Perona Kimdir ?

1985 Buenos Aires, Arjantin doğumludur. Grafik Tasarım ve Görsel Sanatlar mezunu olup PERA isminde 2012 de kurduğu kendine ait bir firması vardır. Birçok alanda IBM, Sodexo ve Accenture gibi uluslar arası firmalarlarla çalışmıştır. Akademik eğitimi İletişim Grafik Tasarım, Radyo ve TV alanlarında tamamlamakla birlikte halen İspanya’da Oberta Üniversitesinde Güzel Sanatlar eğitimi almaktadır. Birçok ülkeye seyahat etmiş ve Kadim kentimiz Tarsus’a da 2020-2022 tarihleri arasında eşinin TAC daki görevi nedeniyle yolu düşmüştür.

Tarsus Kent Konseyi ile yapmış olduğu bir ortak proje aracılığı ile tanışmış ve Tarsus’a olan gönül bağını Logomuzu gönüllü olarak tasarlayarak vefa örneği göstermiştir.

Kendisine kentimize yaptığı bu anlamlı katkılarından dolayı gönül dolusu teşekkür ediyoruz.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.