MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN YAZ DÖNEMİ YÜZME KURSU SONA ERDİ

BÜYÜKŞEHİR, 2023 SEZONUNDA TOPLAM 2 BİN 353 KURSİYERE YÜZME ÖĞRETTİ YÜZME KURSU 7’DEN 77’YE HERKESİN YOĞUN İLGİSİNİ GÖRDÜ

Spor Yayın: 21 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 21.09.2023 18:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
84 okunma
Takip EtGoogle News

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN YAZ DÖNEMİ YÜZME KURSU SONA ERDİ

BÜYÜKŞEHİR, 2023 SEZONUNDA TOPLAM 2 BİN 353 KURSİYERE YÜZME ÖĞRETTİ YÜZME KURSU 7’DEN 77’YE HERKESİN YOĞUN İLGİSİNİ GÖRDÜ

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yaz dönemi yüzme kursu sona erdi. 3 Temmuz - 7 Eylül tarihleri arasında Mersinlileri ağırlayan ve yoğun ilgi gören kurstan bu sezon toplam 2 bin 353 kursiyer faydalandı. 7 Eylül itibariyle sona eren kurs, 7’den 77’ye herkesin yoğun ilgisi haline geldi. Yüzme kurslarına, 6 yaş ve üzeri herkes katılım sağladı. Mersin Büyükşehir, 2024 yaz sezonu için de yeni kursiyerlerini heyecanla bekliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın en sevilen ve ilgi gören kurslarından biri olan yaz dönemi yüzme kursu sona erdi. 3 Temmuz - 7 Eylül tarihleri arasında Mersinlileri ağırlayan ve yoğun ilgi gören kurstan bu sezon toplam 2 bin 353 kursiyer faydalandı. 7 Eylül itibariyle sona eren kurs, 7’den 77’ye herkesin yoğun ilgisi haline geldi. Yüzme kurslarına, 6 yaş ve üzeri herkes katılım sağladı.

3 Temmuz’da başlayan, 6-8, 8-11, 12-14, 15-17 ve 18 yaş üzeri olmak üzere 5 farklı grupta verilen yüzme kursları 7 Eylül’e kadar sürdü. 2 haftalık periyotları kapsayan yüzme kursları Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ücretsiz bir şekilde verildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi 2024 yaz sezonu için de yeni kursiyerlerini heyecanla bekliyor.

Gökayaz: “Her yaş grubundan yaklaşık olarak 2 bin 353 kursiyerimiz kurslarımızdan faydalandı”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Bünyamin Gökayaz, “2023 yüzme sezonumuz yoğun bir şekilde geçti ve keyifle tamamladık. Kursumuz 5 dönemlik periyotlar halinde, 2’şer haftalıktı. Her yaş grubundan yaklaşık olarak 2 bin 353 kursiyerimiz uzman antrenörlerimiz eşliğinde kurslarımızdan faydalandı. Kursumuzu güzel bir şekilde bitirdik” dedi.

“Güzel ve sorunsuz bir dönem geçirdik”

Mersin halkının kursa yoğun ilgi gösterdiğinden de söz eden Gökayaz, “Büyükşehir Belediyemizin zaten birçok branşta ücretsiz kursları var. Yaz döneminde yüzme kursu da bunlardan bir tanesi. Kayıtlarda ve katılımda da yoğun bir ilgi vardı. Güzel, sorunsuz bir dönem geçirdiğimize inanıyorum. Önümüzdeki sene tekrardan okullar kapanınca, Haziran ayının sonundan itibaren tekrardan hijyenik havuzumuzda, uzman antrenörlerimiz eşliğinde tekrardan birlikte olacağız kursiyerlerimizde” diye konuştu.

2023 dönemi yaz yüzme kurslarına 3 Temmuz itibariyle başladıklarını hatırlatan Gökayaz, “Bunu 5 dönem olarak gerçekleştirdik. Kurslarımızı bitirdik. Her yaş grubundan 2 bin 353 kursiyerimizin katılımıyla çok güzel ve keyifli bir dönem oldu bizler için” ifadelerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.