TADER BAŞKANI SEMİH ÖZSU’DAN 23 NİSAN MESAJI

TADER Başkanı Semih Özsu “TBMM’nin Açılışının 104.Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı…

Gündem Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 11:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
66 okunma
Takip EtGoogle News

TADER BAŞKANI SEMİH ÖZSU’DAN 23 NİSAN MESAJI

TADER Başkanı Semih Özsu “TBMM’nin Açılışının 104.Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı…

Özsu;’’ Atamızın armağanı, sevgili çocuklarımızın bu güzel Bayramı kutlu olsun’’ dedi.

TADER Başkanı Semih ÖZSU mesajında şu ifadelere yer verdi; ‘’Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. Yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” nı kutlamanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın umudu olan çocuklarımıza armağan ettiği ‘’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’’ bugün sadece Türkiye’de değil, tüm dünya çocuklarıyla paylaşılan, el ele coşkuyla kutlanan barışa, kardeşliğe örnek oluşturan tek çocuk bayramı olmuştur.

Atamızın armağanı olan bu anlamlı günde, sevgili çocuklarımızın bu güzel Bayramını kutluyorum.

Geleceğimizin teminatı olan en kıymetli hazinemiz çocuklarımızı; ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak, kendine güvenen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı, girişimci, ufku geniş, milli ve manevi değerlerine bağlı gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak, ortak sorumluluğumuz ve hedefimiz olmalıdır.

Bu düşüncelerle, çocuklarımıza armağan edilen ve mili iradenin her şeyin önünde olduğunun ifade edildiği bu anlamlı günde bir kez daha, başta Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, Kurucu Meclis üyelerini, aziz şehit ve gazilerimizi, minnet ve şükranla anıyor, dünyanın bütün çocuklarına barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum’’ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.